4 Aralık 2011 Pazar

Sebzeli Makarna



Malzemeler:
Düdük makarna
1 adet büyük boy havuç
4-5 çorba kaşığı garnitür
2 çorba kaşığı mısır
Maydanoz
Beyaz Peynir (tam yağlı)
Zeytin yağı
Çeçil peyniri

Yapılışı:
Makarnayı haşlayın. Havuçları çok ince kesmeye özen gösterin. Doğradığınız havuçları yağda yumuşayana kadar soteleyin. Üzerine garnitür ve mısırları ekleyerek bir süre daha pişirin. Böylece tüm malzemeleriniz ısınmış olur. Hazırladığınız sosu makarnaya katın ve üzerine bir kenarda kıydığınız maydanozu serpin. Tabağınıza koyduktan sonra bir tutam çeçil peyniri ile servis edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder